Bejelentkezés

Hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Település/kerület:*
Telefonszám:
Születési időpont:

Női fitness Hírek

Minden női fitness kedvelőnek ajánljuk az alábbi híreket:

 

 

Canderel a Curves-szel

 
A mozgás fontossága!
 
 
 
 
 
 

Curves Magyarország a 2011-es BNV-n

 2011. október 19-23. között kint voltunk a BNV-n, az A pavilon 107/I standján, s egy igazi Curves klubot varázsoltunk a látogatóknak, ahol belekukkanthattak a Curves csábító világába!
 
 
 
 
 

Belefér két órányi sport harminc percbe? Lazán!

A mindennapos munka mellett nincs mindenkinek kedve, ideje és energiája arra, hogy esténként még órákat töltsön edzéssel. Szerencsére ma már fél óra is elegendő ahhoz, hogy alaposan megdolgoztassuk izmainkat és még fogyjunk is!
 
 
 
 
 

100 módszer Fogyókúra kiadvány

 
 Háztartás, munka, gyereknevelés és még sorolhatnánk azokat a kifogásokat, amelyek miatt nem jut hely a naptárunkban az edzéseknek. De mi bebizonyítjuk: 30 perc alatt is sokat tehetünk a fittségért és a jó alakért - és ennyi időt mindenki be tud préselni a zsúfolt napirendjébe.
 
  
 
 

Curves Zumbával!

Már Magyarországon is a Curves klubokban!

 
 
 
 
 
 

Kismamáknak női fitness

 
Manapság egyre inkább arra ösztönzik a kismamákat, hogy a várandósság kilenc hónapját - ha egészségük megengedi - aktívan töltsék. Ez azoknak a leendő anyukáknak, akiknek a nyolcadik hónapig dolgozniuk kell, nem újdonság, de van valami, ami még az ő életüket is sokkal könnyebbé teheti, ez pedig a rendszeres, helyesen megválasztott testmozgás! Olvassák el a babaszoba.hu cikkét a kismamáknak ajánlott női fitness klubról.
 
 
 

Nem csupán a húszéveseké az edzőterem!

 
Évszázadokkal ezelőtt már a 40 nyarat megélt embert is aggastyánnak tartották. Mostanra jócskán változott a helyzet, hiszen manapság a 60-70 éves emberek is aktív életet élnek, így az sem meglepő, ha egy edzőteremben találkozunk velük!
 
 
 

Spa & Wellness kiállítás a Curves női fitness-szel!

Budapest, Hungexpo, 2010. november 12-14.

 
 
CSAK CSAJOKNAK - ÚJDONSÁG: CURVES NŐI FITNESS KLUB ÉLŐBEN! 
 
Kétóra belefér harminc percbe! A körben elhelyezkedő gépekkel végzett tréning mindössze 30 perc alatt megvalósítja a teljes testedzést bemelegítéssel, aerobic edzéssel és erősítéssel, a levezetéssel és nyújtással együtt. A jókedv növekedésével a centik pedig viharos gyorsasággal csökkennek női fitness klubjainkban.
 
 
 

Hőlégballon Világbajnokság - 2010. október 2-10. Debrecen

Curves részvétellel!

 
Nagyon érdekes látvány tárult a szemünk elé 2010. október 2-10. között Debrecen légterében, ugyanis az eget színes hőlégballonok díszítették.
 
19. alkalommal került megrendezésre a Hőlégballon Világbajnokság, melynek rendezési jogát 2010-ben hazánk nyerte el. A világbajnokságra közel 130 versenyzőt vártak a világ szinte minden országából.
 
Itt az országok legjobbjai uralták az égboltot!
 
A bajnokságon különféle versenyfeladatok vártak a pilótákra, volt távolsági repülés, szólórepülés, célra repülés is.
 
Részünkről a fő látványosság ezen a Világbajnokságon a Curves női fitness logóval ellátott hőlégballon volt!
 
 
 

Álomalak fél óra alatt a Curves női fittness segítségével

A 2testŐr következő adásában...

 
Fogyás, erősítés, alakformálás vagy egészségmegőrzés: a 2testŐr következő adásában mindegyikhez tuti tippet kapsz, és mindezt játszva végezheted!
 
Vera már kipróbálta azt a vidám női fitness klubot, ahol minden nő – tíztől akár százéves korig – maga mögött hagyhatja a szürke hétköznapokat.
 
A műsorban bemutatott teljes felvétel megtekinthető erre a linkre klikkelve: http://tv2.hu/2testor/video/fel-ora-edzes-fel-ora-vidamsag 
 
 
A 2testŐr szeptember 18-i adásából minden fontos részletet megtudhatsz a helyről!
 
 
 

Hölgyvilág a Curves női fitness-ről

2010. augusztus 12-i lapszám - Curves testedzés a női fitness klubban

 
Curves: női fitness fél óra alatt 
 
A mindennapos munka mellett nincs mindenkinek kedve, ideje és energiája arra, hogy esténként még órákat töltsön edzéssel. Hihetetlen, de fél óra is elegendő ahhoz, hogy alaposan megdolgoztassuk izmainkat, és még fogyjunk is a Curves női fitness termekben!
 
 

Diane Magazin - Curves farsang

 
A Curves saját női fitness újságjában, a Diane Magazinban...
 
 
 
 
 
 

Shining Star klubok

2010. márciusában újabb taggal bővült a Shining Star elit klubok csapata, a Curves Zugló női fittness terem is megkapta ezt a magas elismerést a nemzetközi Curves-től.  
A Shining Star klubok a Curves elveinek legjobb megtestesítői és tagjaiknak a legoptimálisabb kiszolgálást nyújtják.
Ezzel ötre bővült a magyarországi Shining Star klubok száma: Budaörs, Római, MadáchDózsa és Zugló.
 
 

Wellnesscafe.hu Riport 2009.09.30

 
Karcsúsodj 30 perc alatt! - a forradalmi női fitness módszerrel
 
 
Az egészség megőrzése szempontjából a legfontosabb, hogy valamit mozogj. Rengeteg féle lehetőségből választhatsz - élethelyzetednek, elvárásaidnak megfelelően. Ha nem vagy túl sportos, nem szeretsz „szenvedni”, fogyni viszont akarsz, fejlesztenéd az izmaidat, képtelen vagy adott időpontra járni, és szívesebben edzenél vidám nőtársaságban, akkor számodra is van megoldás!
 
 

ATV Jam Light 2009.09.23. - Curves

 2009. szeptember 23-án az ATV reggeli Jam Light műsorában Farkasházi Rékával készült beszélgetés a Curves női fitness lényegéről
 
 
 
 
 

Vivicittá Margitsziget 2009. április 19.

Női fitness a Margitszigeten

 
A Curves a testi - lelki egészség híveként és női fitness aktív támogatójaként részt vett a Vivicittá Városvédő Futás Rendezvényen a Margitszigeten 2009. április 19-én, ahová több ezren látogattak ki a verőfényes napsütésben.
 
 
 

Nyílt nap az emlőrákról 2009. május 9. - Semmelweis egyetem

 
A program során az érdeklődők szakemberekkel és önkéntes segítőkkel beszélgethettek, valamint kipróbálhatták a Curves speciális hidraulikus gépekkel megvalósuló női fitness edzésmódszerét is.